Erik Lovestad Løvstad
Faglig leder
tmv@lovstadskolen.no
Faglig leder, spesialpedagog, ingeniør, ergonom. Over 40 års erfaring nasjonalt og internasjonalt med kurs, veiledning, klinisk konsultasjon, case management og på-jobben-særtrening av klienter og behandlere. Enkeltsaker med særlig farlig utagerende/selvdestruktiv adferd, som spesialpedagog i habiliteringstjeneste, konsulent i spesialskoler, sikkerhetspsykiatri, forsterket skjermet demensomsorg.
Linda Gun Lovestad Løvstad
Kreativ leder
tmv@lovstadskolen.no
Faglig veileder og kreativ leder, over 40 års erfaring med utvikling av unike modeller og opplæringsprogram for tilpasset voldsforebyggende kommunikasjon og kroppshåndteringsmetodikk. Veiledning i særlig ressurskrevende enkeltsaker, basert på miljøanalyser med miljøpsykologiske tiltak for klientens beste.
Joel Lindason Løvstad
tmv@lovstadskolen.no
Mange års erfaring nasjonalt som kursholder, miljøkonsulent, på-jobben-trening og veileder i enkeltsaker, med Løvstadmetoden TMV, voldsforebyggende kommunikasjon og kroppshåndteringsmetodikk, for skoler, barnevern, omsorg for enslige mindreårige asylsøkere, psykisk helse for barn og unge, omsorgstjenester for spesielle aggresjonssyndromer.
HARDANGER
Dennis Lindason Løvstad
dennis.lovstad@lovstadskolen.no
Flere års erfaring som instruktør, jobber nå primært med rådgivning og tilrettelegging av kursopplegg mot ulike bransjer
BERGEN
John Foss
tmv@lovstadskolen.no
Spesialpedagog, førskolelærer. Erfaring fra tidl. Vestlandsheimen/ Voksenopplæringen nord, Habiliteringstjenesten i Hordaland, spesialundervisning ved Åstveit ungdomsskole og tilrettelagt avdeling ved Årstad vgs.
Flere tiårs erfaring med brukere og elever med særlig vanskelig, utfordrende og farlig atferd, og veiledning i enkeltsaker over hele landet.
BERGEN
Gunnar Kleppe Næss
tmv@lovstadskolen.no
Spesialpedagog, allmennlærer, ART trener og Zippy lærer. Blant annet tidligere assisterende rektor ved Træet barneskole og pedagogisk veileder i Pedagogisk Mestring av Vold for skolene i Askøy kommune. Spesialpedagog ved tilrettelagt avdeling Laksevåg vgs og Nordahl Grieg vgs, avd. sykehusskolen for barnepsykiatrisk på Haukeland US.
TROMSØ / LØRENSKOG
Silje Gislefoss Netland
tmv@lovstadskolen.no
Spesialpedagog, vernepleier, master i spesialpedagogikk (tvang og makt i skolen overfor enkelte elever med utviklingshemning). Har jobbet i skolen som leder, miljøarbeider og lærer. Fra 2016 hatt eget firma og jobber med kursing og veiledning inn i tjenester til mennesker med ulike funksjonshemminger: Rom for mestring og utvikling.

KRISTIANSAND
Christian Høy Knudsen
tmv@lovstadskolen.no
Psykologi profesjonsstudium, utdannet politi, sosialkurator barnevernstjeneste, miljøterapeut og sikkerhetsansvarlig akuttinstitusjon ungdom, miljøterapeut ruskollektiv, circle of security-parenting, traumebevisst omsorg, kognitiv atferdsterapi.